vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateApropiații lui Cătălin Cherecheș, care și-au riscat libertatea pentru a-l ajuta să...

Apropiații lui Cătălin Cherecheș, care și-au riscat libertatea pentru a-l ajuta să fugă, ar putea ajunge în spatele gratiilor. Socrii lui sunt deja în arest

Nu doar Cătălin Cherecheș are probleme cu legea de când a fost condamnat la închisoare, ci și apropiații lui ar putea ajunge în spatele gratiilor, printre cei vizați fiind secretara fostului primar din Baia Mare, dar și șoferul.

Anchetatorii spun că amândoi l-ar fi ajutat pentru a fugi din România. Implicat ar fi și un om de afaceri extrem de cunoscut, Ilie Ureche. Printre complicii la fuga lui Cătălin Cherecheș se numără și mătușa și vărul lui.

Familia lui Cătălin Cherecheș ar putea ajunge în închisoare

În timp ce fostul edil încearcă să elimine varianta de a executa pedeapsa în România și să fie condamnat în Germania pentru luare de mită, apropiații lui au fost luați în vizorul anchetatorilor.

Secretara este cea care îi cheamă un taxi în dimineața zilei de vineri. Implicat este și șoferul lui Cătălin Cherecheș, cel care știa exact ce avea de făcut pentru a-l ajuta să fugă. Probleme ar putea avea și Ilie Ureche, în locuința căruia au avut loc percheziții.

Fostul edil a luat buletinul vărului său pentru a fugi din țară

Și mătușa l-a ajutat să se facă nevăzut. Femeia locuiește în Ulm, așa că, imediat după ce a ajuns în Germania, s-a îndreptat către casa mătușii sale, acolo unde polițiștii spun că a stat două zile. Ulterior, și-a dat seama că polițiștii sunt pe urmele lui, așa că, a făcut o diversiune, sperând că nu va fi prins.

Cu ajutorul femeii, cea care a condus mașina în care se afla Cătălin Cherecheș, fostul edil plănuia să ajungă în gară, pentru a lua un tren cu destinația Austria. Și vărul lui ar putea ajunge în spatele gratiilor, el fiind cel care i-a dat buletinul lui pentru a fugi. În arest sunt și socrii lui, care au încercat să intervină în dosarul în care este implicat fostul primar.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII