vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateApariție rară! Victor Pițurcă s-a fotografiat alături de Cristina Ich

Apariție rară! Victor Pițurcă s-a fotografiat alături de Cristina Ich

Victor Pițurcă (65 de ani), un nume cu greutate din fotbalul românesc, a apărut rareori în spațiul public la brațul soției Maria (61 de ani), o figură discretă, dar care îi e alături selecționerului de mai bine de trei decenii.

Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, cel care se află într-o relație cu Cristina Ich. Deși e partenera de viață a unuia dintre cei mai importanți tehnicieni din istoria fotbalului românesc, Maria a apărut rareori în lumina reflectoarelor.

Un astfel de moment a avut loc recent, la o petrecere organizată de Cristina Ich, partenera lui Alex Pițurcă. Îmbrăcați festiv și zâmbitori, Victor și Maria Pițurcă și-au făcut apariția la ziua de naștere a norei, alături de care s-au fotografiat:

Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

Și la bine, dar mai ales la rău

Maria Pițurcă a rămas alături de Victor în ciuda infidelităților fostului atacant al Stelei. Acesta a avut o relație extra-conjugală cu fosta balerină Vica Blochina. Vica a fost amanta lui Pițurcă la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan.

Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, în trecut.

sursă: Gsp.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII