luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateAndreea Raicu, la masa întrebărilor lui Denise Rifai! Ce a spus despre...

Andreea Raicu, la masa întrebărilor lui Denise Rifai! Ce a spus despre relațiile cu bărbații din viața ei?

Andreea Raicu este o femeie de afaceri de succes și una dintre cele mai apreciate vedete din România. Deși a renunțat la televiziune cu ani buni în urmă, aceasta continuă să fie urmărită de nenumărate persoane, mai ales în mediul online, acolo unde activează. 

Invitată la masa întrebărilor lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Raicu a răspuns multor curiozități care țineau prima pagina a ziarelor mondene în trecut.

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977, în București. A studiat Liceul Economic „Virgil Madgearu” și Facultatea de Limbi Străine, în cadrul secției Engleză-Italiană a Universității Spiru Haret din București. La începutul carierei, Andreea Raicu a fost model pentru o vreme, câștigând câteva importante concursuri de modelling, apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar (Prima TV), potrivit Click.

Andreea Raicu și-a concentrat activitatea ulterior în domeniul modei. Pasiunea ei pentru frumos a condus-o către lansarea unor colecții de haine, împreună cu mai mulți designeri.

În anul 2014 a încheiat ultima ei colaborare cu televiziunea. Despre viața amoroasă a acesteia s-a tot scris ani întregi, Andreea Raicu iubindu-se cu bărbați celebri din România: Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău.

Vedeta a format un cuplu cu Cristi Chivu vreme de un an de zile. În 2004 însă, cei doi aveau să se despartă. Ulterior s-a aflat că distanța a stat la baza deciziei privind separarea celor doi.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă, dragoste cu năbădăi

Relația Andreei cu Tudor Chirilă a fost extrem de mediatizată, mai ales datorită faptului că cei doi proveneau din medii diferite, el un rebel care făcea furori cu trupa Vama Veche, iar ea una dintre cele mai mondene vedete din țară. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună, însă ulterior au apărut și certurile. S-au despărțit de mai multe ori, au urmat și numeroase împăcări, însă după câțiva ani au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Tudor Chirilă avea să se căsătorească ani mai târziu, iar Andreea Raicu bifa cea de a treia relație mediatizată. În anul 2012, aceasta a format un cuplu cu Horia Tecău. După aproximativ un an de zile însă, cei doi aveau să se despartă.

În prezent, vedeta a confirmat că este singură, dar își dorește o persoană în viața sa.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII