marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentAndreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan...

Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan Bănică

10 ani de frumusețe atipică au fost sărbătoriți, miercuri seară, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei gale produsă și prezentată de Andreea Marin, Gala Atipic Beauty.

Dedicat persoanelor cu dizabilități, evenimentul se organizează anual, de un deceniu, iar la ediția din 2023 pe scenă, alături de Andreea Marin, au fost și Violeta, fiica ei, dar și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. Anul acesta, vedeta s-a bucurat de sprijinul fiicei sale, care s-a oferit să fie voluntar în proiect.

Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă. Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică”, a declarat Violeta, fiica Andreei Marin, la Gala Atipic Beauty, conform Antena Stars.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, își dorește să studieze dreptul sau actoria. Tânărul artist, Radu Ștefan Bănică, băiatul lui Ștefan Bănică Jr din prima căsătorie, a fost alături de sora sa cu care are o relație deosebită. Cei doi sunt foarte apropiați și se sprijină unul pe altul în cadrul diferitelor evenimente la care participă.

Violeta și Radu Ștefan Bănică

De asemenea, Radu Ștefan păstrează o relație exemplară cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin, vedeta a fost prezentă și la lansarea cafenelei lui Radu Ștefan și îl susține în demersurile sale artistice de fiecare dată când are ocazia.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII