vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateAndreea Marin, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Ce dezvăluiri...

Andreea Marin, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Ce dezvăluiri a făcut vedeta?

Cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, Andreea Marin este jurnalist, producător, prezentator, și s-a implicat, de-a lungul vieții, în organizarea și promovarea a zeci de campanii umanitare.

Andreea Marin este Ambasador UNICEF, ea a fost prima vedetă din Romania aleasă pentru a reprezenta organizația. Aceasta și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiziune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune „Surprize, surprize”. Andreea Marin a obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.

„Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, „De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, „Ați adoptat copii pentru imagine?”, „Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, „Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, „Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, „Sunteți falsă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în prima ediție a noului sezon a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Zâna și-a deschis sufletul și a dezvăluit care a fost cel mai profund semn pe care mama ei i l-a trimis, de dincolo de moarte. Aceasta a dezvăluit că a existat un moment în viață când fiica ei, Violeta, era mică și avea mereu un presentiment că va cădea pe scări, acest gând o bântuia tot timpul, până când într-o noapte mama ei i s-a aratat în vis și i-a dezvăluit cel mai cutremurător lucru.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII