marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateAndreea Marin dorește revenirea la «Surprize, Surprize»! Condiția impusă de divă

Andreea Marin dorește revenirea la «Surprize, Surprize»! Condiția impusă de divă

Andreea Marin a fost invitată la podcastul Altceva cu Adrian Artene”, iar vedeta a fost întrebată de o posibilă revenirea a emisiunii Surprize, Surprize”, cu diva în rol de prezentatoare a show-ului desigur. Andreea Marin a afirmat că ar fi deschisă la un asemenea proiect, însă doar cu o anumită condiție. 

Andreea Marin, 47 de ani, a devenit cunoscută publicului din România în cadrul celebrei emisiuni Surprize, Surprize”, difuzată de televiziunea națională.

Diva a mărturisit că are încredere că un astfel de proiect ar prinde la public chiar și în prezent, cât despre prezentarea emisiunii, Andreea Marin nu a negat că i-ar plăcea să își asume din nou rolul de Zâna surprizelor”, însă cu anumite condiții.

Andreea Marin și-ar dori să prezinte din nou emisiunea Surprize, Surprize”, doar dacă proiectul ar fi realizat cu un grad înalt de responsabilitate și actualizat pentru timpurile în care trăim.

„Dacă ar fi realizat cu responsabilitate, updatat timpurilor noastre. Eu sunt și producător și am o viziune amplă asupra acestui lucru și știu cum să fac asta.” a declarat Andreea Marin despre o posibilă revenire la Surprize Surprize”.

Andreea Marin a lansat o carte cu 41 de interviuri

Andreea Marin a lansat, la începutul acestui an, o carte, ce se numește Nu există nu se poate!” și care cuprinde o colecție lde 41 de interviuri ale divei, din care cititorii pot afla detalii despre evoluția profesională a divei, dar și despre viața ei profesională.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII