luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentAndreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis mai tânăr cu...

Andreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis mai tânăr cu 9 ani!

Andreea Bălan trăiește o nouă poveste de dragoste

Victor Vlad Cornea (29 ani, #1212 ATP) și Andreea Bălan (38 ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cântăreața l-a însoțit pe jucătorul de tenis în Germania, la turneul ATP Stuttgart.

S-a speculat recent că între Andreea Bălan și Victor Cornea s-ar fi înfiripat o idilă, iar acum zvonurile au fost confirmate de fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare, potrivit gsp. Jucătorul de tenis din Sibiu urmărește doar 77 de persoane pe Instagram, printre care se numără și artista.

Andreea Bălan a devenit brusc un fan al tenisului

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport.

Se pare că diferența de vârstă de 9 ani nu a fost o problemă pentru Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani. Ea a suferit enorm după despărțirea de artistul Keo, dar și după divorțul de actorul George Burcea.

După ce a semnat actele de divorț, Andreea Bălan a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Ulterior, vedeta a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism.

Cântăreața se iubește cu tenismenul Victor Cornea

Victor Vlad Cornea este un jucător de tenis român, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023.

În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie pentru care avea să rămână cunoscut peste ani. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII