sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateAnda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am...

Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

Anda Adam se află în centrul unui nou scandal! Judecătoria Cornetu a decis, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru. 

Anda Adam: „Am fost înșelată. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am plătit avans”

„Admite în parte cererea formulată de Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru”, se arată în hotărârea instanței.

Pe lângă evacuarea imobilului, vedeta trebuie să-i plătească reclamantului suma de 5.200 de lei, pentru cheltuielile de judecată. Decizia instanței nu este definitivă, iar cântăreața o poate ataca în termen de cinci zile.

Artista spune că nu mai locuiește de mult în acel imobil și ca a plătit un avans mare către proprietari.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu.”, a spus Anda Adam.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat la Antena 3 ce s-a întâmplat în imobilul din care vedeta a fost evacuată

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.” a spus, pe de altă parte, Cuculis, care contrazice mărturiile vedetei.

Avocatul proprietarei imobilului a declarat că Anda Adam nu vrea să plece din casă, cu toate că vedeta a spus clar că nu mai locuiește de ceva timp acolo.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII