vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăEvenimentAnda Adam, implicată într-un incident scandalos! Artista și-a parcat bolidul de lux,...

Anda Adam, implicată într-un incident scandalos! Artista și-a parcat bolidul de lux, în valoare de 150.000 de euro, pe locul persoanelor cu handicap

Anda Adam este implicată într-un nou incident scandalos. Artista şi-a parcat bolidul de lux, în valoare de 150.000 de euro, pe locul special amenajat pentru persoanele cu handicap.

Zilele trecute, Anda Adam a dat o fugă până în Cluj. La un moment dat, artista a decis să facă shopping în mall așa că s-a îndreptat cu bolidul ei de lux spre centrul comercial. În parcarea mall-ului erau destule locuri goale de parcare, dar Anda Adam a vrut să fie cât mai aproape de intrare. Așa că a decis să-și lase mașina fix pe locul special amenajat pentru persoanele cu handicap, potrivit stiridecluj.ro.

Cântăreața și-a tunat mașina, un BMW i8, pe care plătise aproximativ 150.000 de euro și nu avea nicio șansă să treacă neobservată. Pe lângă grafica senzațională, pe mașină și-au găsit locul și câteva elemente ce par să o reprezinte pe artistă. Pe portiere sunt inscripționate inițialele vedetei, pe care aceasta le are tatutate și pe unul dintre degete, iar pe capotă este desenat un măr. Cu trimitere către ”mărul lui Adam”.

Un trecător i-a scris artistei mesajul: ”Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi și handicapul”. Anda Adam a fost aspru criticată pentru gestul său de către internauți: ”Doamnă, aici e Ardealul! Alo! Ce-s cu aerele astea de mare divă, care parchează unde vrea și când vrea? Era prea departe ușa de la mall? Vă cădeau tocurile, dacă megeați 100 de metri?”, i-a transmis un internaut

Anda Adam se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă

Anda Adam și tatăl fetiței sale au decis să pună punct mariajului lor. În ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă, artista a tot negat despărțirea de Sorin Nicolescu. Asta până când s-a aflat despre relația ei cu un afacerist din Oradea. Vedeta și-a asumat noua poveste de dragoste pe care o trăiește și este în culmea fericirii.

Ba chiar… se pregătește să ajungă din nou în fața altarului! Invitată în emisiunea „Teo Show”, artista a venit însoțită de Eudor Yosif Mohaci, dar și de fiica sa, Evelin. Se pare că micuța și logodnicul mamei sale au o relație specială.

”Mami i-a spus lui Evelin așa: «Evelin, hai cu mine în cutie să ieșim amândouă să cântăm și să dansăm». Evelin i-a răspuns: «Nu, eu nu intru astăzi cu tine în emisiune»”, a spus Bursucu. Teo Trandafir i-a dat de gol și a mărturisit că Evelin îi spune deja „tati” lui Eudor Yosif Mohaci. „Și a continuat: «Vin cu tati»”, a spus prezentatoarea TV.

Sursă: Cancan.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII