luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateAnca Țurcașiu, o nouă victimă a operațiilor estetice?

Anca Țurcașiu, o nouă victimă a operațiilor estetice?

Anca Țurcașiu răspunde criticilor cu privire la noua ei înfățișare!

Anca Țurcașiu este într-o formă de zile mari. La 51 de ani și-a schimbat look-ul și pare că radiază. Însă, din cauza acestor lucruri, vedeta a intrat sub lupa internauților care au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice.

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr.

Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru clickpentrufemei.ro.

Anca Țurcașiu, mai fericită după divorț

La aproape un an de la divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a declarat că a trecut printr-o perioadă grea. Despărțirea a fost una dureroasă, însă în urma celor întâmplate, vedeta susține că a avut multe de învățat, iar acum este mai puternică și mai bine ca niciodată.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a declarat Anca Țurcașiu, în cadrul unei emisiuni TV.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII