vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateAnamaria Prodan ține strâns de căsnicia cu Reghe! Ce a declarat vedeta...

Anamaria Prodan ține strâns de căsnicia cu Reghe! Ce a declarat vedeta în ziua în care trebuia să facă anunțul cu privire la divorț?

Anamaria Prodan a avut o replică pentru Laurențiu Reghecampf în ziua în care a promis că o să lămurească întreaga situație. În stilul caracteristic, impresara i-a dat o „palmă” antrenorului CSU Craiova după ce acesta a anunțat că a depus actele de divorț. Cu toate că femeia alături de care se zvonește că tehnicianul își trăiește viața este însărcinată, Ana are alte concluzii.

Anamaria Prodan a ajuns la o concluzie în ziua în care a promis că lămurește totul.
Pe data de 10 octombrie, Laurențiu Reghecampf a declarat public faptul că a depus actele de divorț. A urmat o săptămână infernală pentru Anamaria Prodan, zile în care au ieșit la iveală poze cu soțul ei și Corina Caciuc. Mai mult, femeia despre care se spune că ar fi amanta antrenorului CSU Craiova a fost fotografiată în timp ce-și mângâia burtica de gravidă.

❤️❤️❤️Multumesc tuturor Pt mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF !”, a fost promisiunea Anei în urmă cu două zile.

A venit și ziua de luni. În locul unor declarații, Anamaria Prodan i-a dat o „palmă” soțului printr-o postare pe Instagram. Mai exact, ea a repostat o fotografie mai veche cu întreaga familie. La descrierea a scris:

#strongestfamilyever #respect #love #power #demnitate❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (”cea mai puternică familie din lume”, ”respect”, ”dragoste”, ”putere” și ”demnitate”)”, a fost „palma” impresarei către tehnicianul CSU Craiova.

„Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași”

Anamaria Prodan a declarat că în cazul în care se va adeveri vestea faptului că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată alături de amanta lui, ea va fi cea care va dori să divorțeze. În plus, se pare că Reghe i-ar fi cerut lui Adrian Thiess să îi boteze copilul. Acest lucru a scos-o din minți și mai tare pe impresară, Thiess fiind un prieten comun.

„Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute a vorbit cu el ultima oară, îmi zicea că pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm” a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Sursă: Playsport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII