marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăCinemaAna Ularu, protagonistă într-un serial inspirat de viaţa lui Pacepa, consilierul lui...

Ana Ularu, protagonistă într-un serial inspirat de viaţa lui Pacepa, consilierul lui Ceauşescu

Una dintre cele mai apreciate actriţe din România pe plan internaţional, Ana Ularu este protagonista serialului Spy/Master, disponibil pe HBO MAX.

Producţia este o miniserie cu 6 episoade şi spune o poveste din perioada comunistă din România. Personajul principal, Victor Godeanu, este inspirat din viaţa lui Ion Mihai Pacepa, fost general al Securităţii şi cel mai important consilier al lui Nicolae Ceauşescu, potrivit Pagina de media.

Ion Mihai Pacepa a murit în urmă cu doi ani

Spy/Master se lansează la doi ani de la moartea lui Pacepa. Pacepa a decedat în data de 14 februarie 2021, în SUA, ca urmare a infectării cu COVID-19. A fost înmormântat în cimitirul militar Arlington din America.

Acţiunea serialului Spy/Master este plasată la apogeul Războiului Rece şi prezintă o săptămână din viaţa lui Victor Godeanu (interpretat de Alec Secăreanu), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceauşescu (interpretat de Claudiu Bleonţ). Producţia arată că Godeanu este agent dublu, aşa că trebuie să fugă din România, înainte ca acoperirea lui să fie compromisă.

Ana Ularu, în rol de spion

Pentru asta, se foloseşte de o călătorie diplomatică în Germania, ca să poată fugi mai departe, în SUA. În demersurile sale, Godeanu trebuie să evite agenţii KGB şi spionii propriei ţări (interpretaţi de actorii Ana Ularu şi Laurenţiu Bănescu), pe deplin conştient că dezertarea îi va pune soţia (interpretată de Andreea Vasile) şi fiica (Alexandra Bob) în pericol de moarte.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII