marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateAlina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar avea un...

Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar avea un nou iubit

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au hotorât să se separe și sunt în plin proces de divorț. Vedeta a obținut deja o primă victorie în instanță, după ce judecătorii au decis că fetele cuplului vor sta cu mama pe durata procesului.

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora Alina Sorescu ar avea mai multe datorii, dar și că ar fi implicată într-o nouă relație.

Vedeta a infirmat zvonurile și a făcut câteva precizări pentru impact.ro: „În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010 și au împreună două fete: Elena Carolina și Ana Raisa. Artista este cea care a depus actele de divorț la începutul anului. Cei doi au de împărțit mai multe proprietăți valoroase, printre care și vila din Pipera, unde locuiau, evaluată de circa 500.000 de euro.

Sursă: ProTV.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII