sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateAlec Baldwin așteaptă al 8-lea copil la 63 de ani!

Alec Baldwin așteaptă al 8-lea copil la 63 de ani!

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, și soția Hilaria, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie că așteaptă al șaptelea copil, o „surpriză” la cinci luni după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale peliculei ”Rust”. „Copilul care va veni pe lume este un punct foarte luminos în viața noastră”, a scris Hilaria pe Instagram.

Tânăra de 38 de ani a împărtășit știrea pe Instagram, postând un videoclip cu ea și cu Alec jucându-se cu cei șase copii ai lor.

Anunțul vine la doar cinci luni după ce Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. De altfel, Hilaria a făcut referire, tangențial, la această tragedie în anunțul despre copilul care va veni pe lume în toamnă, spunând că acesta reprezintă „un punct luminos în viața lor”.

După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă”, a scris Hilaria.

Hilaria, care a suferit două avorturi înainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al cincilea copil, Edu, a recunoscut că nu credea că va mai avea copii, explicând că vestea ultimei ei sarcini a venit ca o „surpriză” pentru familie.

Eram destul de siguri că familia noastră este completă și suntem peste măsură de fericiți de această surpriză”, a continuat ea.

Alec și Hilaria au împărtășit această veste cu cei șase copii ai lor și au făcut publică bucuria acestora. „Vă împărtășesc momentul în care le-am spus copiilor – după cum puteți vedea, sunt super încântați!

Postarea, pe care Alec a distribuit-o și pe contul său de Instagram, a continuat cu o referire la „vremurile incerte” pe care le-au traversat cei doi soți – inclusiv, fără îndoială, ancheta în curs privind moartea lui Hutchins de anul trecut.

Copilul care va veni pe lume este un punct foarte luminos în viețile noastre”, a scris Hilaria, care anunțase la începutul acestei luni că ia o pauză de la rețelele sociale.

O binecuvântare și un dar în vremuri atât de nesigure. Mi-a fost dor de voi în timpul pauzei mele de pe rețelele sociale… M-am întors și aștept cu nerăbdare să continui cu voi această călătorie sălbatică pe care o numim «viață».

Alec și Hilaria Baldwin au șase copii împreună

Hilaria și Alec au deja șase copii împreună: fiicele María Lucía Victoria (13 luni) și Carmen Gabriela (8 ani) și fiii Rafael Thomas (6 ani), Leonardo Ángel Charles (5 ani) Romeo Alejandro David (3 ani) și Eduardo „Edu” Pao Lucas (18 luni).

Alec mai are o fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.

Hilaria Baldwin a suferit două avorturi spontane

Anul trecut, Hilaria și Alec și-au șocat fanii anunțând nașterea celui de-al șaselea lor copil, Lucía, printr-o mamă surogat, la doar șase luni după ce guru-ul yoga a dat naștere celui de-al cincilea copil al ei, Edu, în urma a două avorturi spontane.

Ea a împărtășit vestea devastatoare în aprilie 2019, când a apelat la rețelele sociale pentru a vorbi despre avortul spontan într-o serie de fotografii și videoclipuri foarte sincere: „Vreau să împărtășesc cu voi faptul că cel mai probabil mă confrunt cu un avort spontan”.

În luna noiembrie a aceluiași an, ea a dezvăluit că a avut un al doilea avort spontan, la patru luni de sarcină, împărtășind din nou vestea pe Instagram alături de o imagine cu ea și fiica Carmen.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII