luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsAlec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare, cu...

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare, cu un pistol de recuzită

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico şi a împuşcat mortal o femeie, iar un bărbat a fost rănit.

Conform poliţiei, actorul a tras cu arma în timpul filmărilor pentru westernul Rust, a cărui aţiune se petrece în secolul al XIX-lea, relatează BBC. Detectivii investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locaţie populară de filmare.

Femeia, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, era director de imagine. Ea a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor.

Cealaltă victimă, Joel Souza, 48 de ani, este regizorul filmului şi este în spital, având parte de îngrijirile medicilor. Poliţia a declarat că ancheta este în desfăşurare şi că încă nu au fost depuse acuzaţii în legătură cu incidentul.

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Sindicatul directorilor de imagine (International Cinematographers Guild) a confirmat că femeia ucisă pe platourile de filmare este Hutchins. „Detaliile sunt neclare acum, dar încercăm să aflăm mai multe şi susţinem o anchetă completă în cazul acestui tragic eveniment”, au spus într-un comunicat preşedintele sindicatului, John Lindley, şi Rebecca Rhine, director executiv.

Sursă: Adevărul.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII