marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăCinemaAl Pacino, tată la 83 de ani. Actorul așteaptă un copil cu...

Al Pacino, tată la 83 de ani. Actorul așteaptă un copil cu iubita lui

Starul american Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară în acest an, au confirmat reprezentanții săi, pentru Fox News, potrivit sursei CNN.

Actorul din „Nașul” așteaptă primul său copil cu iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. Pacino, care a împlinit 83 de ani în aprilie, are trei copii: o fiică cu fosta sa soție Jan Tarrant și gemeni cu fosta sa soție Beverly D’Angelo.

Anterior, ea a avut relații cu Mick Jagger și cu miliardarul Nicholas Berggruen.

Robert De Niro, din nou tată la 79 de ani

Vestea vine la scurt timp după ce colegul de breaslă al lui Pacino, Robert De Niro, a anunțat recent că a devenit tată pentru a şaptea oară.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 79 de ani, a făcut această dezvăluire în timp ce discuta cu ET Canada despre paternitate și despre noul său rol în comedia „About My Father”. Atunci când jurnalistul de la ET Canada i-a adresat o întrebare despre cei şase copii ai lui, Robert De Niro l-a corectat imediat: „Şapte, de fapt”.

Tocmai mi s-a născut un copil”, a declarat actorul, fără să ofere însă detalii despre cel mai nou membru al familiei sale şi nici despre femeia care l-a adus pe lume pe cel de-al şaptelea copil al său.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII