marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateAdelina Pestrițu, pe urmele lui Moș Crăciun în Laponia

Adelina Pestrițu, pe urmele lui Moș Crăciun în Laponia

Adelina Pestrițu împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, și cu fiica lor au fost plecați de Crăciun într-o vacanță de vis în Laponia. Micuța Zenaida a fost în extaz când l-a întâlnit pe Moș Crăciun, iar vedeta a împărtășit cu fanii ei experiența pe care au avut-o.

Adelina Pestrițu, vacanță de poveste în Laponia

Bruneta a postat zeci de imagini pe rețelele de socializare, unde a povestit și cum a decurs întâlnirea cu Moș Crăciun. Adelina a declarat că Zenaida a fost extrem de fericită când l-a întâlnit pe Moș Crăciun.

Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta. Am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg. Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf”, a scris Adelina pe Instagram.

Zenaida, extrem de fericită că l-a întâlnit pe Moș Crăciun

Adelina Pestrițu a mărturisit că Zeny nu va uita niciodată ziua în care l-a cunoscut pe Moș Crăciun. Micuța a avut parte și de o plimbare alături de Moș, fiind extrem de fericită și entuziasmată.

Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!”, a mai spus Adelina.

Adelina Pestrițu își dorește o casă în Laponia

Adelina este foarte entuziasmată de peisajele din Laponia și a postat mai multe filmulețe la InstaStory. Bruneta a fost impresionată de căsuțele cochete de lemn, și le-a mărturisit fanilor că și-ar dori și ea o casă în Laponia. Îmbrăcată într-un costum de schi, Adelina nu s-a lăsat speriată de temperaturile scăzute. „Pot să plâng de fericire?”, a spus Adelina intr-un clip video, bucuroasă că se află într-un peisaj de poveste.

Înainte de a pleca în Laponia, Adelina Pestrițu s-a documentat foarte bine despre vremea de acolo. Și-a luat la ea multe haine groase, dar și multe accesorii menite să-i ajute să se încălzească. Chiar dacă este extrem de frig, asta nu a fost o piedică pentru ei să se bucure de fiecare moment petrecut în „țara lui Moș Crăciun”.

„Este incredibil cât de bine este totul gândit. Experiența este de neuitat. Avantajele unui tur privat:

  • evitați aglomerația și statul în frig, la coadă
  • copilul are o experiență 1 la 1 cu Moș Crăciun, Doamna Crăciun, elfii și renii
  • transportul privat vă ia de la hotel și vă lasă tot la hotelul unde sunteți cazați
  • aveți timp suficient pentru poze/video, cadouri
  • fiecare minut face parte dintr-un film de poveste,

a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

Surse:
Libertatea.ro
Viva.ro
Adelina Pestrițu Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII