vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateActualizare majoră pentru Netflix! Noile modificări vor afecta experiența utilizatorilor

Actualizare majoră pentru Netflix! Noile modificări vor afecta experiența utilizatorilor

Netflix a anunțat noi planuri privind modul în care utilizatorii vor accesa serviciile sale de streaming.

Schimbarea are potențialul de a lăsa milioane de oameni în imposibilitatea de a viziona emisiunile și filmele lor preferate.

În curând, telespectatorii nu vor mai putea să împărtășească parola cu alte persoane, astfel încât să ofere acces și celor care nu dețin un cont Netflix. Cei are s-au conectat folosind datele altor persoane vor trebui acum să-și creeze propriile conturi.

Compania a testat noua caracteristică pentru a împiedica oamenii să-și partajeze informațiile de conectare cu prietenii și familia. Netflix spune că va exista o nouă opțiune pentru „partajarea plătită”, care va permite mai multe profiluri per cont, dar va costa mai puțin decât un abonament complet.

Partajarea pe scară largă a contului subminează capacitatea noastră pe termen lung de a investi și de a îmbunătăți platforma Netflix”, au declarat reprezentanții Netflix.

Când se va lansa noua opțiune?

Până acum nu există nicio informație despre când va fi implementată modificarea.

Netflix a mai declarat: „Am muncit din greu pentru a construi noi funcții suplimentare care să îmbunătățească experiența Netflix, inclusiv capacitatea membrilor de a verifica ce dispozitive îi folosesc contul și de a transfera un profil într-un cont nou.

Pe măsură ce lansăm partajarea plătită, membrii din multe țări vor avea și opțiunea de a plăti suplimentar dacă doresc să partajeze contul lor de Netflix cu alte persoane.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII