marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateActorul francez Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani...

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui accident la schi

Actorul Gaspard Ulliel, câştigător a două premii César,  a murit la vârsta de 37 de ani, miercuri, în urma unui accident la schi care a avut loc marţi, a precizat agentul său într-o declaraţie transmisă AFP.

Marţi, cu puţin timp înainte de ora 16.00, el a fost transportat de CSR Alpes cu elicopterul la Spitalul Universitar din Grenoble, după ce s-a lovit de un alt schior pe o pârtie din staţiunea La Rosière, potrivit Le Parisien. Actorul a suferit un traumatism cranian grav. O anchetă a fost deschisă şi încredinţată CRS Alpes. Ulliel a câştigat atenţia internaţională pentru interpretarea sa în rolul celebrului canibal din „Hannibal Rising” şi a avut un rol principal în viitoarea serie TV Marvel „Moon Knight”.

Ulliel a câştigat un premiu César, echivalentul francez al premiului Oscar, pentru cel mai bun actor în 2017, pentru rolul principal din filmul „Juste la fin du monde” al lui Xavier Dolan, în care a jucat alături de Marion Cotillard şi Lea Seydoux. Acesta a fost al doilea său César, primul fiind pentru cel mai promiţător actor, în 2004, după ce a jucat în drama din Primul Război Mondial „A Very Long Engagement” alături de Audrey Tautou. Fiul a doi stilişti, el l-a interpretat, de asemenea, pe celebrul creator Yves-Saint Laurent în filmul biografic realizat de Bertrand Bonello în 2014.

Sursă: Adevărul.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII