vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateAcidul hialuronic - Beneficii și mituri

Acidul hialuronic – Beneficii și mituri

Acidul hialuronic este una dintre principalele componente ale pielii. Pe parcursul anilor, capacitatea organismului de a-l sintetiza scade. Lipsa acestuia determină apariția deshidratării, a ridurilor și lipsa tonifierii. Principalul rol al acidului hialuronic este hidratarea.

Cunoscut îndeosebi pentru efectele sale benefice în tratamentele de îngrijire ale pielii, acidul hialuronic contribuie și la revitalizarea întregului organism, mai ales pe timp de iarnă.

Beneficiile acidului hialuronic

  • stimulează secreția de colagen la nivel cutanat
  • funcționează ca un antioxidant și neutralizează radicalii liberi
  • menține elasticitatea pielii
  • îmbunătățește conexiunile celulare pentru a împiedica pierderea apei
  • are proprietăți antibacteriere și anti-inflamatorii

Hidratarea în timpul sezonului rece reprezintă un obicei care ar trebui să nu lipsească din rutina de întreținere a pielii. Având în vedere că organismul încearcă să se adapteze la schimbările climatice, tenul suferă foarte mult în această perioadă. După luni de zile în care ne-am expus frecvent razelor soarelui, odată cu schimbarea sezonului, pielea trebuie constant hidratată.

Acidul hialuronic, ritual esențial pentru repararea firului de păr!

Păr deshidratat, lipsit de volum și suplețe în urma decolorărilor excesive și proceselor termice? O problemă frecventă, pentru orice femeie! Tratamentele chimice solicită părul și contribuie la deteriorarea prematură a fibrei capilare. De asemenea, schimbările climatice dintre sezoane afectează structura firului de păr, fiind necesar un proces de regenerare prin care acesta să-și recapete aspectul natural și sănătos.

Cum acționează acidul hialuronic asupra fibrei capilare?

Utilizat, cu precădere, pentru efectele sale benefice în tratamentele de îngrijire ale pielii, acidul hialuronic contribuie și la revitalizarea părului vopsit, supus în mod constant decolorării sau fluctuațiilor climatice. Tratamentul bazat pe produse cu acid hialuronic repară și restructurează fibra capilară, hidratează cele mai deteriorate și degradate zone din interiorul firului de păr.

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII