vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateAccidentarea lui Rafael Nadal de la Wimbledon. Cum comentează Novak Djokovic problema...

Accidentarea lui Rafael Nadal de la Wimbledon. Cum comentează Novak Djokovic problema avută de rivalul său?

Rafael Nadal nu a putut juca semifinala ediției de anul acesta de la Wimbledon (contra lui Nick Kyrgios) din cauza unei accidentări la abdomen. În ciuda dificultăților avute, ibericul l-a învins în sferturi pe Taylor Fritz înfruntând problemele medicale, lucru pe care campionul Novak Djokovic l-a apreciat la rivalul său.

Nevoit să abandoneze înainte de semifinale din cauza unor probleme la abdomen (o ruptură de 7 milimetri), Rafael Nadal a dat dovată de fair-play și l-a felicitat pe marele său rival pentru câștigarea unui nou Wimbledon.

Nadal a jucat mare parte din meciul din sferturi contra lui Taylor Fritz cu dureri în zona abdominală, fapt care nu l-a împiedicat să se impună.

Novak Djokovic îl laudă pe rivalul Rafael Nadal pentru că a câștigat sfertul de finală de la Wimbledon în care a jucat accidentat

Campion la Wimbledon 2022, Nole consideră că Nadal a dat dovada încă o dată că este un mare luptător.

Accidentările sunt cel mai mare inamic al fiecărui sportiv. Jos pălăria în faţa lui Nadal pentru ce a făcut în acel sfert de finală, în care a fost accidentat. El ştie foarte bine cât de mult poate să îndure corpul său şi dacă poate continua sau nu.

A fost păcat că nu a putut juca în semifinale, dar aşa se întâmplă, uneori, în viaţa sportivilor” – Novak Djokovic, citat de tennisworldusa.org.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

  1. Rafael Nadal 22
  2. Novak Djokovic 21
  3. Roger Federer 20

Sursă: Hotnews.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII