vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsA vrut Micutzu să-l bată pe Mircea Badea?

A vrut Micutzu să-l bată pe Mircea Badea?

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, l-a avut invitat aseară pe Micutzu (pe numele său real, Cosmin Nedelcu).

Comediant și pionier al podcastului autohton, de 17 ani actor de stand-up comedy, Micutzu face parte din categoria invitaților cu care tineretul din România rezonează, după ce edițiile anterioare au fost orientate mai mult spre segmentul publicului matur.

Un subiect amplu dezbătut a fost filmul Teambuilding despre care mulți își împărtășesc opiniile pe social media. Internauții nu pot rămâne indiferenți la faptul că filmul regizat de Cosmin Nedelcu, Matei Dima și Alex Coteț a înregistrat un record la încasări în cinematografe, dar și pe Netflix, platformă care l-a inclus în lista sa de filme începând cu 1 ianuarie 2023.

După ce a răspuns la câteva întrebări ce țin de viața sa personală precum:Cât de mare e Micutzu?„, Când aţi devenit stăpân pe stand-up?„, A fost dezamăgită mamaie că nu v-aţi făcut preot?„, Cu cine dansează azi, de bucurie, Micutzu?„, Ce vă alungă de pe scenă?„, Când aţi devenit aşa deştept?„, prezentatoarea emisiunii i-a adresat și câteva întrebări mai incomode, legate de controversele din trecut care s-au scris despre comediant.

A vrut Micutzu să-l bată pe Mircea Badea?

Așadar, moderatoarea l-a întrebat dacă a vrut să-l bată pe Mircea Badea, după cum s-a vehiculat în presă.

Pentru cei care nu cunosc contextul, Micutzu a atacat, în numeroase rânduri, pe vremea când colabora cu Antena 1, atât vedete ale televiziunii de știri din trustul Intact, Antena 3, printre care și Mircea Badea, cât și pe fondatorul Dan Voiculescu.

Micutzu, care a luat lecții de kickbox, a recunoscut, în trecut, că ar fi vrut să îl bată de Mircea Badea, dar nu a avut ocazia să îl întâlnească.

Pus în fața faptului împlinit aseară, comediantul s-a arătat rezervat în declarații, încercând pe cât posibil să aplaneze un posibil conflict.

Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Normal că n-am vrut să-l bat! Nu am fost de acord și probabil că încă nu sunt de acord cu părerile dumnealui! Într-adevăr acolo am greșit! A fost o perioadă în care am fost foarte înverșunat! Dar nu, în niciun caz n-am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Și sper că nici dumnealui nu mai vrea să se mai bată cu nimeni!”, a mărturisit Micutzu.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII