marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateA început NEVERSEA 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe...

A început NEVERSEA 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa!

Cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă din Europa a început joi seară la Constanța.

Organizatorii au adus la eveniment, în premieră, tehnologia revocalize, prin care participanții pot cânta cu vocea artiștilor preferați, ajutați de inteligența artificială.

Accesul la festival se face pe baza unui bilet sau abonament. Prețurile pornesc de la 300 de lei pentru o zi și ajung pana la 2.000 de lei pentru zona VIP.

Peste 200 de artiști vin la NEVERSEA 2023

Peste 200 de artiști sunt așteptați să urce pe scenele Neversea. Printre aceștia, Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok sau Salvatore Gannaci.

Pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante pentru a evita incidentele. Polițiști, jandarmi, agenți de pază, dar și câini de urmă, în plus, ISU va monta două spitale mobile și mai multe puncte de prim-ajutor.

Producția este una impresionantă și în acest an, pentru că vorbim, în primul rând, de o investiție de peste 10 milioane de euro, atât este bugetul festivalului Neversea în acest an. Estimăm că vom avea un trafic de peste 70.000 de participanți în fiecare zi a festivalului”, a spus Edy Chereji, organizator, potrivit Antena 3 CNN.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII