vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăNews100.000 de turiști au venit la mare în cel mai aglomerat weekend...

100.000 de turiști au venit la mare în cel mai aglomerat weekend de pe litoral

Canicula a trimis oamenii la mare

100.000 de turişti şi-au făcut rezervări weekendul acesta la mare. Dublu, faţă de săptămâna trecută. Cele mai multe locuri s-au ocupat pe ultima sută de metri, turişti alegând oferte last minute. Mamaia, Năvodari şi Eforie Nord sunt printre cele mai căutate staţiuni.

În Mamaia, o noapte de cazare la trei stele costă 275 de lei, cu mic dejun, în timp ce pentru un regim All inclusive, o cameră dublă costă 549 de lei. Turistii care vin în acest sfârșit de săptămâna la mare, last minute găsesc preturi la hotelurile de 4 stele care pornesc de la 400 de lei pe noapte, iar la hotelurile de 5 stele tarifele depăşesc o mie de lei pe noapte, conform ObservatorNews.

Ofertele last minute, preferatele turiștilor

Administratorii de plaje încearcă să atragă clienţii, cu diverse oferte. La noi pe plajă ne-am gândit să fie benefic celor care stau mai multe zile şi de aceea le oferim abonament la şezlong, evident cu reducere. Clienţii noştri au reducere şi la baza nautică, la tot ce înseamnă skyjet, banană, saltele, a declarat Ana Maria Bartha, administrator de plajă.

Deşi, există de trei ori mai multe apartamente de închiriat decât camere de hotel, în staţiunea Mamaia, turiştii s-au întors la hotel, deoarece au nevoie de mai mult confort probabil, a declarat Enache Nancu, proprietarul unui hotel de patru stele.

Operatorii din turism sunt optimişti, se anunţă cel mai bun sezon din ultimii ani.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII